Om Nordic Jewellery House.

Nordic Jewellery House er en dansk webbaseret smykkevirksomhed, som har hjemme i Lyngby. Hos Nordic Jewellery House forsøger man kræse om kunderne og skabe rammen om et fællesskab, hvor smykker er i fokus og kunden i centrum.

Der er smykker til enhver smag, uanset om man er til det stilrene og feminine eller klassiske og enkle.

Mød personerne bag firmaet.

Teamet bag Nordic Jewellery House er det passioneret par, Dorte og Peter Park, som har en stor forkærlighed for smykker. De har flere års erfaring indenfor smykkebranchen, hvor de er udlært og mødte hinanden første gang. Så 12 år senere, besluttede de sig for at stå på egne ben og Dorte åbnede i 2014 webshoppen Blush Copenhagen, som solgte smykker, økologisk makeup, neglelak og allergivenlig kosmetik, på nettet. Webshoppen blev hurtigt en succes, men efter 4 år, valgte parret dog at lægge alt fokus på smykkerne. Blush Copenhagen blev lukket og i stedet slog de dørene op for en ny hip smykkeshop, hvor man kan købe populære danske mærker.

>Vi sælger de smykker der trender lige nu.<

Vores ønske er at skabe et design mekka for smykkeelskere, hvor man kan finde masser af inspiration og gå på opdagelse, blandt de hotteste brands på marked.

Fælles for smykkerne er, at de har et feminint udtryk der samtidigt er moderne og råt, som henvender sig til nutidens kvinder. Ud over fingerringe, halskæde, armbånd og øreringe, kan man købe stilrent design til hjemmet, fra to anerkendte danske kunstnere.

>Vi gør meget ud af, at have et skarpt overskuelig go to site, som er nemt og tryg at handle på.<

For os er brugeroplevelsen en alt afgørende faktor, derfor vi ser konstant indad, så hele tiden kan vurdere og optimerer vores service for kunden. 

 

 Kig forbi webshoppen og lad dig inspirere !